Beschrijving

OP EEN PERFECTE LOCATIE, IN STRATUM GELEGEN MOOIE EN RUIME HOEKWONING, VOORZIEN VAN EEN KANTOORRUIMTE EN BERGING IN DE TUIN. DEZE CENTRAAL GELEGEN WONING IS GESITUEERD AAN EEN BREDE LAAN MET RUIM UITZICHT AAN DE VOORZIJDE.
INDELING:

U betreedt de woning middels een royale hal. Deze hal,voorzien van een tegelvloer, is eveneens afgewerkt met een schuurwerkplafond en granolwanden. Bovendien bevindt zich hier de kelderkast en het toilet, welke vergroot is.

De ruime doorzon woonkamer is eveneens voorzien van een tegelvloer. Een fraai gestuct plafond, gestucte wanden brengen sfeer in de woonkamer, terwijl grote raampartijen aan de voor- en achterzijde voor extra veel lichtinval zorgen.

De keuken, opgezet in een L-vormige inrichting, is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot de tuin. De complete keuken, voorzien van veel bergruimte middels de tot het plafond doorlopende bovenkasten, is bovendien uitgerust met een oven, gaskookplaat, vaatwasser,  afzuigkap en koelkast.

Achter in de tuin bevinden zich de uitgebouwde berging, alsmede een kantoorruimte (afmeting: 3,78 meter x 4,18 meter). De kantoorruimte is voorzien van een systeemplafond en met  spachtelputz afgewerkte wanden.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers. Een van de slaapkamers is voorzien van een parketvloer, de andere twee zijn voorzien van laminaatvloeren. Alle wanden van de slaapkamers zijn afgewerkt met spachtelputz en de plafonds voorzien van schuurwerk.

De uitgebouwde badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een separaat toilet, een douchehoek en aansluiting voor een wasmachine. Uiteraard is plaatsing van een ligbad mogelijk. Extra aansluitingen voor de wasmachine op zolder en de begane grond zijn aanwezig.

De tweede verdieping, bestaat uit maar liefst twee delen. Het grootste gedeelte is voorzien van een vaste trap. Hier is een ruime zolderkamer gerealiseerd, voorzien van een groot Velux dakvenster, alsmede dakisolatie. De zolderkamer is geïsoleerd en keurig afgewerkt met gipsplaten: op de vloer is een laminaatvloer aangebracht. Deze zolderkamer is voorzien van bergruimte onder de dakschuintes.

Het tweede gedeelte, bereikbaar via een vlizo trap vanuit de overloop, is in gebruik als bergruimte.

BIJZONDERHEDEN

- Gelegen in het gewilde stadsdeel Stratum, aan een brede laan, nabij uitvalswegen naar Tilburg, 
  Maastricht en Venlo gelegen
- Winkels en overige voorzieningen onder handbereik
- Voldoende parkeergelegenheden aan de straat
- Een ruime, instapklare middenwoning met veel leefruimte

Kenmerken