Beschrijving

OP EEN HERKENBARE (ZICHT)LOCATIE GESITUEERDE KANTOORRUIMTE (CA. 53 M²) MET CA. 128 M² BEDRIJFSRUIMTE, WELKE GROTENDEELS ALS SHOW-ROOM IS INGERICHT EN GEDEELTELIJK ALS KANTOORRUIMTE. AAN DE VOOR-ZIJDE ZIJN RUIM VOLDOENDE PARKEERPLAATSEN AANWEZIG. 

Het bedrijfsverzamelgebouw is opgetrokken uit steen (in spouw), voorzien van damwand profiel gevelbeplating en een platdak met bitumineuze dakbedekking. Kozijnen zijn van aluminium, met isolatieglas. In de directe omgeving zijn diverse overige bedrijven gevestigd.

INDELING:
Receptie/kantoorruimte:
Vanuit de gezamenlijke entree bereikbaar middels een dubbele deur, uitgevoed in hout en glas, voorzien van separaat slot. De receptie/kantoorruimte zelf is voorzien van een tegelvloer, waarover tapijt is gelegd. Voorzien van tl bakken en een radiator. De meterkast is eveneens in deze ruimte gesitueerd.

Het plafond is met spuitwerk afgewerkt. De wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk.

Kantoorruimte:
De kantoorruimte is eveneens voorzien van een tegelvloer afgedekt met tapijt. Het plafond is met spuitwerk afgewerkt. De wanden zijn betonklinkers, schoonmetselwerk. Voorzien van een radiator, kluis, luxaflex voor de ramen.

Keuken:
Vol betegelde wanden en tegelvloer, radiator, verder voorzien van een kunstsof blok met drie onderkasten, kunststof blad met rvs spoelbak en vier bovenkasten.

Sanitaire ruimten:
Bereikbaar via aparte gang, welke is voorzien van vol betegelde wanden en een betegelde vloer, voorzien van een schrobputje.

Het voorportaal van de toiletruimte is voorzien van vol betegelde wanden en een tegelvloer. Een uitstortgootsteen is eveneens aanwezig. De sanitaire voorzieningen zelf bestaan uit een ruimte met keramische toiletpot en een separate ruimte met urinoir.

De bedrijfsruimte is grotendeels als SHOWROOM en kantoorruimte ingericht. De aan de SHOWROOM gelegen kantoorruimte biedt extra werkruimte.

Achter deze kantoorruimte ligt nog een ruime bergruimte, welke middels een overheaddeur aan de zijkant bereikbaar is.

Eventueel is nog tot maximaal 240 m² bedrijfsruimte bij te huren, waarbij een gedeelte van deze bedrijfsruimte ook voor detailhandelsdoeleinden gebruikt mag worden. Ook deze bedrijfsruimte is middels enkele overheaddeuren in de zijgevel bereikbaar.

Kenmerken