Omschrijving

HELMOND  - CENTRUM
Noord Koninginnewal

Winkelpand – kantoorpand

Oppervlakte totaal: ca. 80m2

Omschrijving:
Te huur: winkelruimte (of kantoorruimte), op een uitstekende en goed bereikbare locatie in het centrum van Helmond, gelegen aan een mooie brede winkelstraat voorzien van een voet- en fietspad, en diverse parkeervoorzieningen in de directe omgeving.

Het totale oppervlakte is 80m². Tevens aanwezig: kantoor/keuken, CV ruimte en toilet. De bedrijfsruimte is geschikt voor diverse doeleinden; naast een winkelfunctie is het ook zeer geschikt voor een kantoor en of een dienstverlenend bedrijf.

In deze winkelstraat vindt u vele speciaalzaken en zaken gericht op de dienstverlening. In de directe omgeving vindt u o.a. een Naaimachine Speciaalzaak, een Modezaak Spijkerhoek, IJssalon Gelato Fresco, een Bloemenzaak, een Herenmodezaak, Hoorcomfort, Ma’s Service, Audio en Fotografie etc.etc.

Ook bevinden zich in deze straat landelijke winkelketens zoals een grote Aldi Supermarkt, BCC, Domino pizza’s, Bristol, SNS bank, Subway, MyCom.
Er zijn diverse parkeervoorzieningen in de directe omgeving, waaronder Parkeergarage Doorneind met ca 400 parkeerplaatsen.

Opmerking: Extra klandizie en bekendheid krijgt u doordat in deze straat iedere week de grote weekmarkt wordt georganiseerd, dat altijd zeer veel mensen uit de gehele regio aantrekt.

Huurprijs: € 950,-,-- euro per maand  (instaphuur 1e jaar)

Kenmerken