Aanbod

wp_20151110_0021 wp_20151110_0071 wp_20151110_0161 wp_20151110_0041 wp_20151110_0091 wp_20151110_0101 img_00211 img_00241

Te huur: Sint Wilbertsplein 4, 5761 BK Bakel

Prijs op aanvraag
Type object Winkelruimte
Bruto vloeroppervlakte 1.240 m²
Totale VVO 1.240 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Bakel, St. Wilbertsplein 2

IN HET CENTRUM VAN BAKEL LIGT, DIRECT TEGENOVER DE KERK, EEN WINKELRUIMTE VAN TOTAAL CA. 1.240 M² NETTO VLOEROPPERVLAK OP DE BEGANE GROND, MET EEN KELDERRUIMTE WELKE MIDDELS EEN GOEDERENLIFT ALSOOK EEN TRAP BEREIKBAAR IS. DE WINKELRUIMTE KAN EVENTUEEL GESPLITST WORDEN IN DIVERSE UNITS. DIRECT VOOR HET PAND ZIJN RUIM VOLDOENDE PARKEERPLAATSEN GELEGEN (VRIJ PARKEREN)... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Winkelruimte
    Bouwperiode 2000
    Aangeboden sinds Donderdag 28 juli 2016
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00001
Prijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 28 juli 2016
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2000
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 1.240 m²

Beschrijving

Bakel, St. Wilbertsplein 2

IN HET CENTRUM VAN BAKEL LIGT, DIRECT TEGENOVER DE KERK, EEN WINKELRUIMTE VAN TOTAAL CA. 1.240 M² NETTO VLOEROPPERVLAK OP DE BEGANE GROND, MET EEN KELDERRUIMTE WELKE MIDDELS EEN GOEDERENLIFT ALSOOK EEN TRAP BEREIKBAAR IS. DE WINKELRUIMTE KAN EVENTUEEL GESPLITST WORDEN IN DIVERSE UNITS. DIRECT VOOR HET PAND ZIJN RUIM VOLDOENDE PARKEERPLAATSEN GELEGEN (VRIJ PARKEREN). EEN KRUIDVAT EN BAKKER ZIJN GEVESTIGD OM DE HOEK, TERWIJL AAN HET PLEIN EVENEENS EEN GEZONDHEIDSCENTRUM IS GELEGEN.

Indien u geïnteresseerd bent in huur van slechts een gedeelte van de winkelruimte, overleggen wij graag met u en de verhuurder omtrent de gewenste indeling en uitvoering van de benodigde werkzaamheden.

Niet alleen vanuit Bakel, maar vanuit de regio vinden klanten hun weg naar Bakel en specifiek naar de nieuwe Jumbo L, welke letterlijk slechts enkele honderden meters van het St. Wilbertsplein is gelegen. Slimme ondernemers kunnen hiermee zeker hun voordeel doen!!!

Uiteraard staat de verhuurder open voor suggesties van een aspirant huurder, indien er andere wensen zijn ten aanzien van een eventuele verdeling en grootte van de diverse units.

Opmerkingen:

1. De kosten van gas, water en elektra zijn uiteraard voor rekening van de gebruiker.
2. De huurovereenkomst zal worden opgemaakt overeenkomstig de op dat moment meest recente ROZ model huurcontract, inclusief de daarbij behorende Algemene Bepalingen en aangevuld met de eventueel bijzonder afspraken, tussen huurder en verhuurder overeen te komen.
3. Verhuurder verlangd een bankgarantie of waarborgsom van drie maanden van de overeengekomen huursom inclusief BTW.
4. De huurprijs is belast met BTW. Voor BTW-plichtige ondernemers geldt uiteraard aftrek van de betaalde BTW

Bakel is een actief en levendig dorp, op korte afstand van Helmond en met goede verbindingen naar o.a. Venray en Deurne. Dit forensendorp kent ca. 5.500 inwoners en is een van de kernen van de gemeente Gemert-Bakel. De recentelijk in Bakel geopende nieuwe vestiging van Jumbo Large trekt publiek uit de verdere omgeving, zoals Deurne, Dierdonk (Helmond), maar ook Gemert, Rips, Elsendorp en Gemert.

Naast een rijk verenigingsleven zijn in Bakel twee basisscholen gevestigd.

Bakel is gelegen aan de natuurgebieden Grotelsche Bos, De Biezen en Bakelsche Beemden alsook landgoed de Stippelberg. Recreatie (waaronder dagrecreactie) zijn activiteiten die steeds belangrijker worden. Sinds 2005 hebben het waterschap Aa en Maas en gemeente Gemert-Bakel uitvoering gegeven aan het IGP (Integraal Gebiedsprogramma) Bakel-Milheeze Noord. Het project is gerealiseerd rondom een plan om een zandwinplas noordelijk van Bakel en Milheeze uit te breiden. Door combinatie met aanleg van een golfbaan is een groot recreatiegebied ontstaan. Het gebied heeft een oppervlakte van 400 hectare. Het project is onderverdeeld in 20 kleinere projecten.
Het Reconstructieplan “De Peel“ was aanleiding om de planvorming en uitvoering zo breed mogelijk en zo duurzaam mogelijk op te pakken. De hoofdlijnen van het plan waren:
• uitbreiding van de zandwinning in het gebied "Bakelse Plassen" tot zo'n 100 ha wateroppervlak.
• afwerken van een deel van de zandwinning als zwemstrand en recreatiegebied;
• aanleg van een golfbaan met 27 holes (Golfclub Stippelberg);
• vergroten en moderniseren van een verblijfsrecreatiecentrum ("Landgoed Nederheide")
• een natuurvriendelijke herinrichting van de beken Snelle Loop en Esperloop;
• verbeteren van de verkaveling voor de landbouwbedrijven
• bijdragen aan het herstel van het historische landschap.

WINKELOPP.: CA. 1.240 m²
AANVAARDING: In overleg

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken